Șterge-ți contul
Ne pare rău că pleci. Îți poți șterge definitiv contul CalEasy și toate datele asociate, oricând.
Ștergerea din aplicație
- 1
Conectează-te în aplicația CalEasy cu contul pe care vrei să-l ștergi.
- 2
Deschide Setări.
- 3
Apasă pe Șterge contul.
- 4
Confirmă când ți se cere.
Ștergerea contului este definitivă și nu poate fi anulată. Toate datele tale — mese, progres și profil — sunt eliminate permanent.