Přeskočit na obsah
CalEasy

Smazání účtu

Mrzí nás, že odcházíš. Svůj účet CalEasy a všechna související data můžeš kdykoli trvale smazat.

Smazání v aplikaci

  1. 1

    Přihlas se v aplikaci CalEasy k účtu, který chceš smazat.

  2. 2

    Otevři Nastavení.

  3. 3

    Klepni na Smazat účet.

  4. 4

    Potvrď smazání.

Nemůžeš se do aplikace dostat? Požádej o smazání e-mailem z adresy spojené s tvým účtem: info@caleasy.app

Smazání účtu je trvalé a nelze ho vzít zpět. Všechna tvoje data — jídla, pokrok i profil — budou nenávratně odstraněna.