Ugrás a tartalomra
CalEasy

Fiók törlése

Sajnáljuk, hogy elmész. A CalEasy-fiókodat és minden hozzá tartozó adatot bármikor véglegesen törölheted.

Törlés az appban

  1. 1

    Jelentkezz be a CalEasy appba azzal a fiókkal, amelyet törölni szeretnél.

  2. 2

    Nyisd meg a Beállításokat.

  3. 3

    Koppints a Fiók törlése lehetőségre.

  4. 4

    Erősítsd meg, amikor a rendszer kéri.

Nem férsz hozzá az apphoz? Kérd a törlést e-mailben, a fiókodhoz tartozó címről: info@caleasy.app

A fiók törlése végleges, és nem vonható vissza. Minden adatod — étkezések, haladás és profil — véglegesen törlődik.